Nutri-Vet Uri-Ease

99853
433,00
грн.
Nutri-Vet Uri-Ease – вітамінний комплекс з екстрактом журавлини, метіоніном, лізином та підкислюючими компонентами для підтримки здоров'я сечостатевої системи котів. Використовуйте цей апетитний гель зі смаком лосося, щоб побалувати свого кота, допомагаючи йому залишатися активними та здоровими.

Чому варто купити вітаміни для котів для підкислення сечі:
  • допомагає підтримувати здоров'я сечостатевої системи котів;
  • містить унікальний комплекс інгредієнтів, що розроблений ветеринарами;
  • DL-метіонін - незамінна амінокислота в організмі котів, вона підкислює сечу, нейтралізуючи луг, знижує навантаження на сечовий міхур, допомагає знешкодити токсини;
  • L-лізин – незамінна амінокислота, підкислювач сечі. Допомагає запобігти хронічному утворенню струвітного каміння, що доведена науково;
  • екстракт журавлини – природний антисептик та антиоксидант, надає бактеріостатичний вплив на патогенну мікрофлору сечового міхура та сечовивідних шляхів, підкислює сечу. Проантоціанідини, що містяться в журавлинах, запобігають прикріпленню бактерій до епітелію сечового міхура, це сприяє профілактиці сечокам'яної хвороби у котів;
  • орегонський виноград (магонія) зменшує запальні процеси, активізує імунну систему, має антиоксидантну властивість, стимулює функцію жовчного міхура, зміцнює стінки капілярів;
  • вітамін С - важливий у профілактиці та лікуванні інфекційних захворювань тварин, уповільнює ріст деяких шкідливих бактерій і навіть може спричинити їх загибель, підкислює сечу.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ на 1 чайну ложку (6 г):
Екстракт журавлини – 120 мг
Метіонін – 120 мг
Лізин – 100 мг
Аскорбінова кислота (вітамін С) – 30 мг
Екстракт кореня орегонського винограду – 30 мг

НЕАКТИВНІ ІНГРЕДІЕНТИ: цетиловий спирт, гідрогенізована рослинна олія, лецитин, метилпарабен (консервант), сорбат калію (консервант), ароматизатор лосося, натрія бензоат (консервант), метилцелюлоза натрія, соєва олія, стеаринова кислота, вода, біла риба, масло дикого аляскинського лосося, ксантанова камедь.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Застосовувати при струвітній формі сечокам'яної хвороби. При підкисленні сечі камені "розпадаються" в пісок і виходять при сечовипусканні.
Доза, що рекомендується – 1/2 чайної ложки 1 раз на день. Видавити з тюбика приблизно 2-2,5 см гелю, що приблизно відповідає рекомендованому об'єму. Нанесіть гель на передню лапу кота, щоб він злизав його. Оскільки гель дуже смачний, згодом ви зможете давати його тварині прямо з тюбика. У разі передозування негайно зверніться за консультацією до ветеринарної клініки.

Тривалість застосування залежить від рівня захворювання кота, зазвичай це 1-3 місяці.

Проконсультуйтеся з ветеринаром для комплексного використання з іншими препаратами та спеціалізованими кормами, а також можливості застосування для кішок, що годують і вагітних.

Якщо в період застосування гелю стан тварини не покращується, припиніть застосування та зверніться за консультацією до ветеринара.